Marketing Online

Vesti Bune de la Google si Facebook Pentru Companiile Mici si Mijlocii Care se Promoveaza Online

google facebook new6 1920

In aceste vremuri in care COVID-19 ne afecteaza viata pe toate planurile, inclusiv pe cel economic, Google si Facebook vin in sprijinul afacerilor mici si mijlocii.

Google va oferi 304 mil. de euro sub forma de credit in conturile Google Ads

Este o masura ce presupune acordarea de credite pentru publicitate pentru IMM-urile care pana acum s-au promovat pe cel mai mare motor de cautare din lume si acum sunt destabilizate de efectele produse de pandemia COVID-19.

Care sunt conditiile?

Vei putea beneficia de acest credit daca ai o companie mica sau mijlocie cu un cont activ Google Ads prin intermediul caruia te-ai promovat online. O conditie suplimentara se refera la vechimea contului, acesta nu trebuie sa fie mai vechi de 1 ianuarie 2019. Daca indeplinesti cerintele in perioada urmatoare vei primi o notificare in contul Google Ads.

Cat timp vei putea beneficia de creditul oferit?

Vei avea posibilitatea sa folosesti creditul primit pana la sfarsitul anului 2020, acesta va expira la 31 Decembrie.

Unde vei putea sa folosesti creditul?

Creditul va putea fi folosit pe toate platformele Google, atat in Search, Display cat si in Youtube, pentru toate tipurile de campanii.

Facebook ofera 100 mil. dolari pentru business-urile mici din peste 30 de tari

Facebook a facut publica o masura asemanatoare cu cea anuntata de Google, ofera sub forma de subventii cash dar si credit in conturile Facebook Ads. Facilitatea va fi disponibila pentru mai mult de 30.000 de business-uri mici, din peste 30 de tari. Urmeaza ca mai multe detalii sa fie facute publice in perioada urmatoare.

Astfel de masuri sunt menite sa ofere afacerilor acea “mana de ajutor” de care este nevoie pentru a putea trece mai usor peste aceasta perioada dificila.
Acum, mai mult ca niciodata, schimbarea comportamentului de cumparare al oamenilor va aduce mediul online in prim-plan si asta reprezinta oportunitatea de care orice owner de business ar trebui sa profite.

Author

Daniel Slavenie